WILLEM MIDDELKOOP over THE GREAT RESET, BITCOINS, DOLLAR en GOUD | EFFE RELATIVEREN

 • Gepubliceerd op 4 maanden geleden

  Kaj Gorgels

  In deze aflevering heb ik Willem Middelkoop te gast! Hij brengt nieuwe perspectieven mee op het huidige financiële systeem, vertelt hoe je het beste kunt beleggen in cryptocurrency én praten we over hoe de economie in de komende 10 jaar zal veranderen!

  Hou Willem Middelkoop in de gaten!
  www.cdfund.com/discovery-day/...

  Stelletje luie donders! Abonneer allemaal gratis op mijn kanaal. Kost je geen rooie rotcent!! bit.ly/2EbIYv4

  Wil je nog meer onzin zien? Volg me dan ook op:
  Instagram: kajstypetjes
  Facecook: kajstypetjes
  Snapchat: kajstypetjes
  TikTok: kajgorgelsofficial
  Voor samenwerkingen en adverteerders: marije.van.weert@divimove.nl
  Voor management en boekingen: lisa.stevens@amillionfaces.nl

Jeff Financially free Celsius.Network
Jeff Financially free Celsius.Network

3:44 net hetzelfde. Ik kan geen series of film kijken omdat ik informatieve prikkels nodig heb.

22 dagen geleden
dutch prepper
dutch prepper

Bitcoin flinl omlaag 🤔 ...

22 dagen geleden
lidya bloem
lidya bloem

Wat een ontzettend leuk gesprek en mooie overwegingen om de toekomst op financieel gebied te gaan bezien. Bedankt.

Maand geleden
De Wouter
De Wouter

Heel interessant

Maand geleden
De Wouter
De Wouter

Heel interessant

Maand geleden
cloud specs
cloud specs

En hij heeft gelijk.

Maand geleden
Swaziland Figuur
Swaziland Figuur

Ze zeggen door een basis inkomen de mensen echt gaan/ kunnen doen wat ze leuk vinden en daardoor productiever worden.

Maand geleden
Oswald Mosley
Oswald Mosley

en je weet het antwoord zelf wel...

12 dagen geleden
Jordy
Jordy

Deze was echt heel erg vet Kai.

2 maanden geleden
J sbt
J sbt

Je bent wel een beetje biased Kai

2 maanden geleden
J sbt
J sbt

Super informatief

2 maanden geleden
J sbt
J sbt

Heerlijke podcast en met veel aandacht geluisterd. Kay, je kan wel iets meer vragen stellen in plaats van aansturen en aandoeningen op de 'big reset'. Hier heb je een grote bias, en dat is eigenlijk jammer omdat juist een open blik verhelderend is.

2 maanden geleden
abraxas
abraxas

Schade das es keine deutschen Untertitel gibt. Erstklassiger Beitrag !

2 maanden geleden
Harry
Harry

Willem ik zou willen dat je zo college zou geven hier op youtube! Of betaald in een videocursus, dat is ook prima!

2 maanden geleden
Monique bosman
Monique bosman

is net oorlog uit gesproken ja china bitcoin 1 zonne storm alles is weg

2 maanden geleden
Bilal Merkato
Bilal Merkato

Sorry om te zeggen dat china geen intentie heeft om de wereld te heersen. Het is naief om dat te denken. Kijk wat ze met Uyghuren doen, het is volkeren moord omdat ze denken dat Islam virous is. Met zulke mentaliteit en zonder moraal is het heeeel link voor de rest van de werld. Wie enkel alleen maar naar geld kijkt is de grote verliezer. Jammer genoeg de genocide van China verzwegen voor handel winst. Als ze groot worden en gaan heersen is dit een voorbode voor de rest van de werld. Kijk hoe ze bedrijven nu vanuit overheid boykoten zoals niki rn H&M omdat ze niet met blood katoen vanuit Ughuren wil werken. De dictatuur is onderweg.

2 maanden geleden
Hüseyin Kaya
Hüseyin Kaya

Slimme man. Maar met $XRP (en geen RiPPEL, want zo heet het bedrijf dat veel $XRP's in bezit heeft) slaat hij de plank totaal mis. Technologie overwint altijd! Je hebt toegegeven dat je te laat bent gaan geloven in de Bitcoin. Er komt een tijd dat je dat ook over $XRP gaat zeggen vriend. (Pin de comment maar ergens vas)

2 maanden geleden
x History
x History

Wappie gespot

2 maanden geleden
lock down
lock down

Big reset als marketing bestempelen, ja lekker luchtig hoor ben er helemaal zen door :)

2 maanden geleden
Arjan Broekman
Arjan Broekman

Wie gelooft dat de elite het beste met ons voor heeft met hun UBI, moet zijn wekker opzoeken. Je bent aan het dromen.

2 maanden geleden
Curly Winston
Curly Winston

Hahaha, standaard gelul over bitcoin met cap van 21 miljoen, check even nu je nog tijd heb hoeveel satoshi's 1 bitcoin heeft. In vergelijking met xrp, heeft xrp maar 50x meer eenheden. Leuk voor Willem om zo positief over bitcoin te praten, zo houd je je achterban lekker warm!

3 maanden geleden
Bright Light
Bright Light

Ik ben benieuwd he, sinds YT zo erg gecensureerd is en nauwelijks tot niet ideeën van andere kan krijgen. Hoe reizen mensen die echt niet die staaf in hun neus nemen? Zijn dr mensen met ideeën of iets. Kan hier gezegt worden anders gwn op me profiel aub. Thank you and God bless

3 maanden geleden
Dj Ibiza NO COPYRIGHT MUSIC
Dj Ibiza NO COPYRIGHT MUSIC

Ik ben van de reset Er is een plan . Het plan heet . Plan B builds back better . De slogan die bij het plan hoort . Is . Together we will own everything!! De weg naar vrijheid is niet via de voordeur. De weg naar vrijheid is via de achterdeur. We volgen de intelligente route . Het fundament van Plan B builds back better. Draait om 1 woord. Decentraliseren . Om Een parallelle samenleving te creëren . Dit dient als vangnet. Waarom Omdat het huidige financiële systeem op zijn eind loopt. En als er geen vangnet is, dan leven we in een totalitaire samenleving nadien . Omdat de weegschaal uit balans is en teveel naar de centralistische kant is doorgeslagen . De tegenkracht Is decentraliseren. Ying en yang . Het een heeft de ander nodig en visa versa . Om te slagen . Er moet overloop zijn tussen decentralisme en centralisme, heen en weer. De juiste balans geeft beide bestaansrecht. Om decentralisatie te realiseren , maakt B builds back better gebruik een gesloten driestappen cirkel. 1. investering verenigingen . 2. Investeringsfondsen 3. universiteiten. 1 ) Investeringsverenigingen ! Investeringverenigingen zijn lokaal, op wijk niveau. Met als doel een passief inkomen voor haar leden. Bij de investeringsvereniging leer je investeren . Het passief inkomen komt voort uit de winstgevendheid van de vereniging . De investeringsvereniging investeert een deel van haar winstgevendheid in de eigen omgeving met als doel verbetering op de leefbaarheid in de wijk. 2) Investeringsfondsen. Het investeringsfonds is het regionale platform wat de overloop is , tussen de huidige samenleving en de, te creëren parallelle samenleving . De investeringsfondsen zijn regionaal en bieden investeringen aan, voor de lokale investeringsverenigingen. De investeringsfondsen zorgen voor de financiering /oprichting van universiteiten. De Investeringsfondsen krijgen haar financiële middelen om te investeren van de lokale investeringsverenigingen. Het investeringsfonds is het platform waar decentralisatie en centralisatie samenkomen. 3) Universiteiten. universiteiten. Zo dicht mogelijk bij de mensen . Een wetenschappelijke basis voor iedereen . Hoogopgeleid worden in alle soorten en maten op een X aantal niveau,s , van makkelijk tot het allermoeilijkste niveau . Zo komt een wetenschappelijke basis binnen de reikwijdte van allen. En we weten nu ,naar aanleiding van , dat jouw stem pas gehoord wordt als je een wetenschappelijke basis hebt. Dan rest dus niet anders dan te zorgen dat zoveel mogelijk mensen deze basis kunnen toe-eigenen om te praten. Uit de universiteiten komen bedrijven/startups voort. De investeringsverenigingen zijn de aandeelhouders van deze bedrijven/startups . Het investeringsfonds is het platform die bemiddelt . Iedereeen , heeft een belang in allen. Al deze driestappen zitten in jouw . Je hebt drie petten. En draagt de pet die op dat moment in de combinatie die voor jouw van toepassing is. Together, we will own everything .

3 maanden geleden
Robrecht saski
Robrecht saski

Rotte plucheklever rutte...   all EU strings/laughing puppet  en co ...bende  oplichters ...bedriegers Testing .... testing .... covid-19  besmettingen  ? WTF ?? PCR-coronatest, test niet specefiek op covid, maar op mogelijk corona ! Staat op de bijsluiter: -af te nemen in een labo onder dokterstoezicht.. (niet buiten...heel molecuulgevoelig) -is geen diagnose voor corona ..enkel een aanwijzing voor verder onderzoek !! Coronavirussen bij de mens Veroozaken een groot aantal verkoudheid   (winter/vroege lente) Zeven varianten: HCoV-229E HCoV-OC43 SARS-CoV HCoV-NL63 HKU1-nCoV MERS-CoV SARS-CoV-2 (COVID-19) SARS/ MERS/ SARS-CoV-2 ....veroorzaken dodelijke longontstekingen https://youtu.be/3tm037sEQsI Een positieve PCR-test = GEEN  diagnose voor covid-19 noch voor corona KORT GEDING: Coronatest niet geschikt voor diagnose - Jeroen Pols, Viruswaarheid' op YouTube https://youtu.be/TsTXj1-scfU VLAANDEREN oversterfte 2019-20  = 8.460 sterftes = 0.12 %  =0%  op een VL bevolking van 6,6 miljoen   (Statistiek Vlaanderen - bevolking  -sterfte - overlijdens per maand 2020 vergelijk geboortes overlijdens 1992-2019) 8460 oversterftes in 2020 tov 2019 op 6.6 miljoen =  0.12% = fucking 0%  = GEEN PANDEMIE POLITIEKERS & MEDIA                 = RESET CRIMINELEN ZIJN WE ZOT GEWORDEN !! en dat met: -hittegolf in augustus 2020 (2500 sterftes) -coronamiserie met verhoogde    zelfmoordcijfers -medische zorguitstel voor niet-corona        issues met meer doden tot gevolg -influx van illegalen    OVERSTERFTE in Nederland 2019-2020                     = fucking  0% op een NL bevolking van 17 miljoen Sterftecijfers 2020 - Uitvaart .nl https://www.uitvaart.nl/infotheek/achtergronden/sterftecijfers/sterftecijfers-2020 Sterftecijfers 2019 - Uitvaart .nl https://www.uitvaart.nl/infotheek/achtergronden/sterftecijfers/sterftecijfers-2019 Sterftecijfers 2018 - Uitvaart .nl https://www.uitvaart.nl/infotheek/achtergronden/sterftecijfers/sterftecijfers-2018 (zie uitvaart.nl  web site  sterftecijfers)               0%  = GEEN PANDEMIE USA   idem dito   ...  oversterfte 2019-20  = 0% Covid deaths = big hoax same amount of deaths in 2020 than in 2019 in the USA 2018       2,839,205     868/100k 2019       2,855.000     870/100k 2020       2,902,664     878/100k 0% overtserfte op een US-bevolking van 300 miljoen  + illegalen Covid = a planned scamdemic: DAVOS EVENT 201 in NY (oktober 2019) ! About Event 201, a high-level pandemic exercise on October 18, 2019 https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/about https://youtu.be/5ZC0NOljRWQ  bring them to justice  (Den Hague) for crimes against humanity  !! https://www.thegatewaypundit.com/ U.S. gave $3.7million grant to lab at center coronavirus scandal https://www.dailymail.co.uk/news/article-8211291/U-S-government-gave-3-7million-grant-Wuhan-lab-experimented-coronavirus-source-bats.html?ito=native_share_article-masthead Big pharma working together with government.... creating new diseases ...to sell drugs !! Google search: Big pharma creating new diseases .. fauci ....telling years in advance under Obama that the next administration (i.e. the Trump administration) would be faced with a pandemic . https://youtu.be/puqaaeLnEww Dr. Francis Boyle: 'Bioweapon' mRNA Vaccines Violate Nuremburg Ruling Against Nazi Cruelty' op YouTube https://youtu.be/o6Vwq4dmSqg covid patented  YouTube https://youtu.be/sL7oImSmklQ There is hope ...kicking ass: .https://www.lnnmedia.nl/corona/zeer-explosief-uit-frankrijk-vandaag-wordt-een-tweede-neurenberg-tribunaal-voorbereid-waarin-onder-de-bescherming-van-duizenden-wereldwijde-advocaten-achter-de-amerikaans-duitse-advocaat-reiner-fuel/ .. 2 + 2 = 4           nog altijd  ...GEEN  5 !!! Composition of air* According to NASA. gases in Earth's atmosphere include: Nitrogen —  78 % Oxygen —  21 % Argon —  0.93 % Carbon dioxide (= C02)—  0.04 %                                               = 400ppm                    of  the 0.04 % C02 = -95%  comes from nature (volcanoes/oceans/vegetation/animals etc...) -5% from human activity Human C02 in the air  =  0.0016% !! en die 0.0016% C02 ...willen ze mits miljarden euro's  .....NUL  maken .... schrik dat het verdubbeld !! ......over WAANZIN  gesproken ! Daar is geen mondkapje, social distancing,  vaccin of avondklok tegen opgewassen ! Stuur een psychiater naar her parlement ! *Earth's Atmosphere: Compositioon, Climate & Weather | Space https://www.space.com/17683-earth-atmosphere.html#:~:text=Composition%20of%20air,Argon%20%E2%80%94%200.93%20percent scroll to the bottom .. 'The Truth Trap | "We've All Been Played!"'  YouTube https://youtu.be/wjL2RukSOXs The war on climate change  ...another war build on lies, accepted and pushed by gravy-train scientists/politicians, forced  upon society by a facked conscensus'!! Klimaatverandering & Covid ..... ..de leugentandem om het Westen neer te knuppelen !!! COVID and human C02  have the same problem .....ZERO impact Human C02 = 0,0016% in de athmosfeer Covid-19       = 0,08% oversterfte in NL 'climate change issues'  are marketeerd on us .....it is a business construct CO2 is a building block of nature ...as is  water  ....plants need C02 bonus: 'Climate change study on coral reef fish was '100 per cent wrong''  YouTube https://youtu.be/xZ1WnNXY1To If climate change started with the crowning of climate Pope... al gore the first.....DID THE CLIMATE, before his climate heighness' illuminating and  very lucrative reign,  NOT CHANGE ?? Was the climate of the days, months, decenniums and centuries...all  the same ?? Or did al gore got himself the gold metal of gaslichting stupidy... for the ages to come !! One thing is certain .....he got a lot of money from this climate BS : Al Gore Buys $8.9 Million Ocean-view Villa - WORLD PROPERTY JOURNAL Global News Center https://www.worldpropertyjournal.com/featured-columnists/celebrity-homes-column-al-gore-tipper-gore-oprah-winfrey-michael-douglas-christopher-lloyd-fred-couples ...and doesn't seems to care about his own inconvienent truth tellings concerning cathastrophic  floodings !! Climate BS overview: 1970 Climate cooling - ice age coming (Al Gore) 1990 Climate warming - pole ice would completly be gone by 2013-2014 (Al Gore) rising of the oceans 2000  Climate change (Al Gore) soon many cities under water 2020 Obama Buys $14 Million Ocean-view Villa Other climate change nutsos (private jets owners) owning million dollar ocean estates:  john kerry, gates inconvenient truth 2010 Al Gore Buys $8.9 Million Ocean-view Villa 2020 Obama Buys $14 Million Ocean-view Villa Other climate change nutsos (private jets owners) owning million dollar ocean estates:  john kerry, gates Lol If you could play on the stock exchange -just betting on change (either up or down)- you would always win ☺ bonus: 'Climate change study on coral reef fish was '100 per cent wrong''  YouTube https://youtu.be/xZ1WnNXY1To ...

3 maanden geleden
Remy Tonino
Remy Tonino

Geweldig! Thanks hiervoor :)

3 maanden geleden
Tom R
Tom R

Mooi interview. Weet niet of ik akkoord ben met Willem's meningen omtrent China.

3 maanden geleden
Ck
Ck

XRP lol... Egold peeps! check de supply.

3 maanden geleden
Rebecca Betty
Rebecca Betty

Hi my name is Rebecca Betty I was married for years until things started getting ugly and we had fights and argument almost every time... it got worse at a point that she filed for divorce... I tried my best to make her change her mind & stay with me. she moved out of the house and still went ahead to file for divorce... I pleaded and tried everything but still nothing worked. The breakthrough came when someone introduced me to this wonderful, great spell caster who eventually helped me out... I have never been a fan of things like this but just decided to try reluctantly because I was desperate and left with no choice... This great baba mukuru did special prayers and other things he had to do... Within 2days my wife called me and was sorry for all the emotional trauma she had cost me, she moved back to the house and we continue to live happily. what a wonderful miracle baba mukuru and the faith I had in him did for me and my family. I have introduced him to a lot of couples with problems across the world and they have had good news... I strongly believe someone out there need's his help. so make extra effort to save your marriage/relationship if it's truly worth it. contact him Via email on (babamukuru61@gmail.com) you can contact him via WhatsApp..+2348075362900....

3 maanden geleden
Quinten Lever
Quinten Lever

Geweldige podcast!

3 maanden geleden
Wesley Kruijt
Wesley Kruijt

Eth? Rippel jongens.. sorry willempie.. LTC? Leven jullie nog 2017.. Ada? cardano?

3 maanden geleden
Jolene
Jolene

‘Groene eikeltjes pyjama’, heerlijk🙈

3 maanden geleden
Linda Reijinga
Linda Reijinga

Ondanks mijn 58 jaar... blij met dit soort gesprekken. Volg veel gesprekken van o.a. Willem, Madelon, Ad enz, enz. Dank voor de tijd die jullie hiervoor vrij maken.

3 maanden geleden
bert kamp
bert kamp

Hoezo ondanks 58?

Maand geleden
Mandalorian 789
Mandalorian 789

Nare bijsmaak over communisme? cringe

3 maanden geleden
Mandalorian 789
Mandalorian 789

"omdat China niet het meest vrije land is" - Willem Middelkoop lol

3 maanden geleden
X X
X X

De Great Reset komt er niet!!! Wel de Global Currency Reset gold backed en het Quantum Financial System. Gezien Bitcoin geen goudwaarde heeft, zal het niet opgenomen worden in het QFS en hierdoor zijn waarde sterk zien terugvallen. Trouwens de eigenaars van Bitcoin is de CCP!

3 maanden geleden
Dean87
Dean87

Niet verwacht, maar goed bezig!

3 maanden geleden
Matthew V
Matthew V

Kan je kijken of je deze podcasts ook gepubliceerd kan krijgen op Apple's Podcasts app? Zou geweldig zijn! (JayJay doet dit al, dus mogelijk info/tips bij hem te halen)

3 maanden geleden
Stan Huiting
Stan Huiting

Dank voor deze podcast

3 maanden geleden
C
C

Ik vind het altijd geestig om te zien dat zulke gasten 54k views krijgen en een Don de Jong 224k binnen no time.

3 maanden geleden
B V Dijk
B V Dijk

Geen idee wie Don de Jong is. Willem Middelkoop is de real deal!

2 maanden geleden
Basjan
Basjan

super interresant

3 maanden geleden
swampy lamp
swampy lamp

Willem middelkoop, Vrijhandel is geen vrijhandel als er een dictator mee doet.

3 maanden geleden
RJ Wassenaar
RJ Wassenaar

Natuurlijk is het virus gefabriceerd en opzettelijk de wereld ingestuurd. Van toeval is op dat niveau geen sprake, zeker niet als het ze allemaal wel heeeeeel goed uitkomt, als Prof. Luc Montagnier, de wereldberoemde viroloog die het HIV-virus in 1938 ontdekte, stellig claimt dat het corona-virus niet in de natuur kan zijn ontstaan, maar uit het laboratorium komt, en er in september 2019 een ernstig probleem ontstond in de REPO-markt, de markt van kortlopende leningen tussen banken, zodat er nog vele honderden miljarden meer in het systeem moest worden gepompt en er een manier MOEST komen om de vraag naar liquiditeit te stoppen (en dat kan door de globale economie plat te leggen), etc. Bovendien is allang gebleken dat via-via allerlei investeringsvehikels George Soros een van de grootste aandeelhouders van het Wuhan-lab is. Alleen goedgelovige sukkels zonder enig kritisch denkvermogen geloven nog de onzin uit de MSM die blijven zeggen dat dit "toeval" is en het virus van een wet-markt komt.

3 maanden geleden
Jaimy Wijn
Jaimy Wijn

Met veel eens behalve over dat China niet wilt overheersen. Alles wat China graag wilt is overheersen. Hun dictatuur over de gehele wereld is hun doel. China is het testplatform van de Eliten sinds na de tweede wereldoorlog. Nu hun doel daar behaald is, namelijk een volledige dictatuur, gaan ze het doorzetten naar de gehele wereld. En dit doen de Eliten onder het mom van een virus waarmee de mens hun vrijheid tot het maximale beperkt zal worden op de lange termijn. En wie niet meewerkt mag, of nergens meer openbaar komen en zijn vrijuit niet meer uitoefenen, of moet een concentratiekamp in. Agenda 2030

3 maanden geleden
alfret swaan
alfret swaan

Echt een goede gast dit! Weer een nieuwe inspiratie. Voordat je het weet ben je weer een uur aan het luisteren.

3 maanden geleden
alfret swaan
alfret swaan

Ps. Ik zeg vaker uitnodigen!

3 maanden geleden
alexander kubiczek
alexander kubiczek

Zou het kunnen dat bitcoin een trojaans paard is van de centraal banken?

3 maanden geleden
swampy lamp
swampy lamp

Nee. de origens van BTC passen niet in die theorie

3 maanden geleden
r p
r p

Wat een leuke geinteresseerde man, tof om hem eens vanuit zijn persoonlijke Interesses te horen spreken en niet alleen om koersen te duiden. Top, er echt van genoten

3 maanden geleden
Conradus Johannes Hendriks
Conradus Johannes Hendriks

Mensen kijk ook "Midas Dekker bij Pauw en Witteman" uit 2010 leuk en informatief

3 maanden geleden
Laura Vogtländer
Laura Vogtländer

Wat een fijne podcast! Hier kan ik ook weer uren naar luisteren!

3 maanden geleden
Zoë Hoogendoorn
Zoë Hoogendoorn

Zo fijn dat dit nu een podium krijgt en een ieder is echt gaat nadenken over wat er speelt in de wereld!

3 maanden geleden
Marco Starink
Marco Starink

Dikke duim voor de kwaliteit van deze productie!

3 maanden geleden
Zakaria Cortet
Zakaria Cortet

Super leerzaam

3 maanden geleden
eioshen boboi
eioshen boboi

Willem noemt hier verschillende datums en jaartallen alsof het niets is. Ik weet niet eens meer wat ik maandag heb gegeten joh! Wat een interessante podcast. Genoten!

3 maanden geleden
ITZ GAMERZ
ITZ GAMERZ

Het is wel dat wat hij uitlegd over dat china niet wil koloniseren en alleen de gebieden overneemt wat zei hun grond gebied vinden lijkt op het deel dat Duitsland van Polen over wilde nemen, omdat deze mensen zichzelf zagen als duitser en dus wel bij het duitse rijk hoorde (Weimarr Republiek)

3 maanden geleden
Harde Jetro
Harde Jetro

nodig Lange uit!!!!!!

3 maanden geleden
Andrew
Andrew

Goede podcast Kaj, keep up the good work. Willem Middelkoop is een hele relaxte kerel die veel verstand heeft van de besproken zaken en praat zonder meel in de mond.

3 maanden geleden
eioshen boboi
eioshen boboi

mooi spreiden van risico

3 maanden geleden
The United Provinces
The United Provinces

Wil je een goed beeld hebben van Rusland, kijk Bald and Bankrupt.

3 maanden geleden
Caitlin Waal
Caitlin Waal

Content! Dankjewel

3 maanden geleden
Stephano
Stephano

Heeft Willem niet een dagelijks platform na twitter waar hij elke dag op spreekt? HEEL interessant

3 maanden geleden
Roelof H
Roelof H

Toch vraag ik me af wat er straks met btc gaat gebeuren. Overheden vinden het niet leuk dat men alternatief geld gaat gebruiken waarbij men geen belastingen kan heffen. Voor mij blijft het een tulpenbol...

3 maanden geleden
Tom Koppers
Tom Koppers

Pundi X to the moon 🚀📈😎

3 maanden geleden
MaxDavid Mannaerts
MaxDavid Mannaerts

Leuke aflevering Kaj! Nodig een keer Madelon Vos uit, zij heeft veel verstand over de crypto wereld en technische analyse.

3 maanden geleden
oiuet souiu
oiuet souiu

niet dat Kaj er niets van snapt

3 maanden geleden
Leon
Leon

Cardano mensen🚀

3 maanden geleden
derdez1
derdez1

Willen Middelkoop je moet je afvragen wat er zal gebeuren als maar 1% van de derivaten wordt geschreven op Ethereum. Dan is €15.000 niks. Luister naar Ivan On Tech. Dan zal het lampje branden.

3 maanden geleden
Bilal Elkaouini
Bilal Elkaouini

Geweldige podcast. Zeer leerzaam

3 maanden geleden
oiuet souiu
oiuet souiu

Wat is middelkoop toch een held 💪👍

3 maanden geleden
asioe kiou
asioe kiou

Hele interessante man!

3 maanden geleden
spaceyy06
spaceyy06

wow willem middelkoop had ik hier niet verwacht !!

3 maanden geleden
Willeke
Willeke

Willem ze kunnen ook iedereen een digitale wallet geven met 800 euro aan digitale ECB geld. De verplichting is dan dat je het uitsluiten aan het nederlandse bedrijfsleven uitgeeft. (sla je 2 vliegen in 1 klap). Zijn de burgers gelijk gewend aan de digitale ECB wallet.

3 maanden geleden
Heal The World
Heal The World

En het basisinkomen en de totale staatscontrole is een feit. Nee dank u!

2 maanden geleden
yasio bolo
yasio bolo

Ripple 🤣🤣🤣

3 maanden geleden
asioe kiou
asioe kiou

Dit is goud ! groot Fan van Willem. Goed gedaan Kai

3 maanden geleden
brabandindezon
brabandindezon

Bedankt voor alle info Meneer Middelkoop,,,,,,,, ik zou super graag mijn huis kopen,,,, maar ik zit in de bijstand....... maar als ik hier toch me hele leven zit en de woningbouw opnieuw moet investeren, waarom komt er dan geen slimmer kopen regeling... Zodat ik de helft van de hypotheek neem en anderen de andere helft denk ik dan..... Das ook mooi spreiden van risico

3 maanden geleden
KattenBende Hoogerheide
KattenBende Hoogerheide

Hij leert graag,leer eens geld weggeven. Dan wordt de kloof stilaan gedicht. De macht zit niet in geld wel in de onthechting ervan. Geld verslaafd en nooit genoeg? Verdeel al het geld in Nederland, dan heeft iedereen 200.000 euro.

3 maanden geleden
KattenBende Hoogerheide
KattenBende Hoogerheide

@yasio bolo Bedankt voor de reactie 🤗 Kun jij jou idee over machtsmisbruik toelichten. Fijne feestdag

3 maanden geleden
yasio bolo
yasio bolo

Beetje naief om te denken dat met de doorvoering van the great reset er geen machtsmisbruik plaatsvindt

3 maanden geleden
rik marx
rik marx

Willem , de nederlandse Elon , op schaal , maar toch , ook vam Willem ben ik fan , dank je Willem !!

3 maanden geleden
GamerZone
GamerZone

Ik vind Willem echt een toffe peer en hij weet ook hele veel. Maar als hij over de "ripple coin" begint denkt ik toch wel dat hij daar niet zo veel van af weet.

3 maanden geleden
GamerZone
GamerZone

Wilem middelkoop: "die 1/3 in bitcoin" ik: "uuhmm is 99% ok goed?" p.s. die 99% was ooit 10% dus maak je geen zorgen haha

3 maanden geleden
GamerZone
GamerZone

toch wel respect dat Wilem elke keer toch weer hetzelfde verhaal kan afspelen zonder zich te ergeren aan mensen die er niets van snappen. Goed gedaan Willem! p.s. ik zeg niet dat Kaj er niets van snapt

3 maanden geleden
GamerZone
GamerZone

bitcoin gaat omhoog en alles op internet drait weer om economie en bitcoin. 2017 all over again. Soms wilde ik dat ik er niet vanaf 2013 al in zat

3 maanden geleden
T Baaij
T Baaij

Deze keer zal heel anders uitpakken

3 maanden geleden
Willem
Willem

Mooie lul die Willem

3 maanden geleden
Anouk Kroon
Anouk Kroon

Onwijs interessant. Hoor dit graag vaker. Top!

3 maanden geleden
Ajax Amsterdam
Ajax Amsterdam

wat een top podcast

3 maanden geleden
Dutch Cardayes
Dutch Cardayes

Wat is middelkoop toch een held 💪👍

4 maanden geleden
bocoy noiu
bocoy noiu

Mooie podcast Kaj! Wanneer Arno Wellens en Kees de Kort?

4 maanden geleden
Hauptwerk Organ
Hauptwerk Organ

One correction,they want that the old system not anymore works.

4 maanden geleden
Teun Borst
Teun Borst

Goede aflevering. Nodig ook eens Arno Wellens uit!

4 maanden geleden
Mr Crypto
Mr Crypto

Dit is goud ! groot Fan van Willem. Goed gedaan Kai

4 maanden geleden
Ward Brakel
Ward Brakel

Ik vraag me altijd af waar zon figuur als Willem zijn crypto koopt, ook op bitvavo?;o

4 maanden geleden
bocoy noiu
bocoy noiu

Maar de goud prijs zakt weg

4 maanden geleden
Rock girl
Rock girl

Super interessante podcast!!

4 maanden geleden
Bruin Bergmeester
Bruin Bergmeester

Beetje naief om te denken dat met de doorvoering van the great reset er geen machtsmisbruik plaatsvindt

4 maanden geleden
Son of Gaben
Son of Gaben

Dit is echt top, meer van dit. Beste tot nu toe

4 maanden geleden
M B
M B

Oef, Kaj die denkt dat Ripple nog vroeg is om in te stappen omdat de munt 'maar 36 cent is'....

4 maanden geleden
Rock girl
Rock girl

performance fee? Lekker zo'n income stream. 😉

4 maanden geleden
De Nederlandse Crypto Groep
De Nederlandse Crypto Groep

Ripple 🤣🤣🤣

4 maanden geleden
robinclaessens1
robinclaessens1

willem over xrp! genieten shitcoin

4 maanden geleden
Jelmer van Lenteren
Jelmer van Lenteren

Wat een man met kennis, heerlijk.

4 maanden geleden
FloTunez97
FloTunez97

Top video Kai!

4 maanden geleden
Bla Bla bla bla
Bla Bla bla bla

Hmmm sure. Kina will absoluut niet koloniseren? Zij koloniseren heel afrika

4 maanden geleden
Roy -
Roy -

Ik heb heel veel respect voor Willem alleen denk ik dat hij de plank helemaal mis slaat m.b.t. Ripple en XRP. In Azie wordt de XRP namelijk al volop gebruikt en gepromoot door SBI en is het al lang als "currency" bestempeld in plaats van security. Tevens is XRP een verbetering op alles wat Bitcoin niet is. Namelijk sneller, goedkoper en veiliger en bovendien SCHAALBAAR! Waarom heeft niemand het er over dat er 4 miners zijn in China die samen verantwoordelijk zijn voor meer dan 51% van de totale miningcapaciteit van Bitcoin? Ik ben benieuwd wat er zou gebeuren met het Bitcoin netwerk wanneer de CCP besluit de stroom er af te halen bij deze miningfarms. Of wat zou er gebeuren als meneer Nakamoto al zijn bitcoins in 1x zou dumpen? Hiermee lijkt mij Bitcoin dus niet decentraal. Bij ripple weet je tenminste dat alle grote hoeveelheden XRP die zij hebben verkocht altijd met een contract zijn uitgegeven waardoor er nooit grote hoeveelheden gedumpt kunnen worden. Wanneer landen uiteindelijk zelf een CBDC gaan uitgeven zal er een onafhankelijke partij moeten zijn die als bridge currency gebruikt gaat worden. XRP is hier perfect voor gepositioneerd. Amerika is gewoon bang om de controle te verliezen die ze nu via het huidige SWIFT netwerk kunnen behouden. Dit is hoe dan ook mijn ongezouten mening en ik ben benieuwd wat andere hiervan vinden!

4 maanden geleden
Wessel 030
Wessel 030

Top aflevering! Interessante vent die Willem. Maar weet niet waar die t over heeft als het om XRP/Ripple gaat.

4 maanden geleden
Joost
Joost

Om het zelf beter te begrijpen heb ik heb een korte samenvatting gemaakt van wat er sinds 1870 met Amerika en het financiële systeem is gebeurd. Teksten zijn grotendeels de woorden van Willem Middelkoop. Alle credits gaan dus naar hem. Doe er je voordeel mee: Korte samenvatting In 1870 werd Amerika de grootste economie ter wereld en stootte Engeland daarmee van de troon. Het duurde tot 1914 dat Engeland de gouddekking los moest laten - de geldkraan voor de eerste wereldoorlog moest namelijk open. De pound sterling was tot die tijd de beste en veiligste munt op aarde. Amerika zag dit als dé kans om het grote Amerikaanse rijk te bouwen. De Bretton Woods conferentie In 1942 werd er een groep opgericht door het Amerikaanse ministerie van financiën om te kijken hoe Amerika de financiële en economische wereldmacht kon pakken. Die groep organiseerde in de zomer van 1944 - toen duidelijk werd dat de Duitsers binnenkort verslagen zouden worden - een conferentie genaamd ‘De Bretton Woods’ conferentie in New Hampshire, Amerika. Zij hebben toen alle ministers van financiën en de centrale bankpresidenten van 44 landen uitgenodigd om te praten over de architectuur van het financiële systeem. Amerika kwam met een nieuw voorstel: wij gaan een nieuwe wereldmunt introduceren, de Amerikaanse dollar die goud gedekt is - want Amerika had met alle overwinningen in de tweede wereldoorlog veel goud weten te bemachtigen. De Britten waren uiteraard tegen en kwamen met een eigen plan. De beroemde econoom John Maynard Keynes kwam met het idee om de Bancor te introduceren - een soort wereldmunt die dan in de internationale handel gebruikt zou worden als rekeneenheid in een multilateraal ruilhandel-clearingsysteem - maar Amerika ging daar niet mee akkoord en wist de overige EU landen daarvan te overtuigen. Europa is toen overstag gegaan onder de nadrukkelijke belofte dat Europa altijd overtollige dollars mocht inruilen tegen goud. Daar komt de de bekende uitspraak over de dollar ‘as good as gold’ vandaan. We mochten dus altijd dollar terugsturen naar Amerika en dan kregen we er goud voor terug. De Vietnamoorlog In de jaren 60 - 20 jaar verder - was de Vietnamoorlog in volle gang. De dollar was geaccepteerd en succesvol geworden. Maar Amerika begon steeds meer dollars te drukken om de Vietnamoorlog, uitkeringen en sociale programma’s te financieren. Tegelijkertijd begonnen landen zoals Frankrijk, Engeland maar ook Nederland goud op te vragen bij Amerika. Begin 1971 diende Jelle Zijlstra - president van de Nederlandse bank - een verzoek in om bijna een miljard gulden om te zetten in goud. De Amerikaanse onderminister van financiën Paul Volcker werd toen met Air Force One naar Nederland gestuurd om Zijlstra op andere gedachte te brengen. ‘You are rocking the boat’, zei Volcker. Zijlstra antwoordde toen gevat ‘Well, if this rocks the boat, then the boat is not very solid’. De Amerikaanse dollar was dus niet zo gedekt meer als dat men dacht. Want Amerika drukte zoveel dollars bij dat de dollar ‘not as good as gold’ meer was. Nederland kreeg zijn goud en omdat steeds meer landen goud opvraagde heeft Nixon op nationale televisie aangekondigd de dollar tijdelijk van het goud los te koppelen. Vanaf dat moment werd geld niet meer schaar maar overvloedig. Dat heeft overigens nog 10 tot 20 jaar geduurd voordat dat doorsijpelde in de economie. Crisis in Amerika Op dat moment kon Amerika de schijn - dat de dollar waardevol is - niet langer hoog houden. Ze kwamen na 1971 in een crisis terecht en verkeerde in een shock. Niemand in Europa wilde bijvoorbeeld meer dollars kopen. Paul Volcker heeft toen een nieuw economisch beleid gevoerd. De rentes werden omhoog getrokken tot meer dan 10%. Doordat je zoveel rente op je tegoeden kreeg stroomde er weer geld naar Amerika. De rente schoot soms omhoog naar 20%. Hierdoor raakte Amerika eind jaren 70 begin jaren 80 in een diepe economische crisis. Goud - de anti dollar - explodeerde toen ook. Maar door die rentes zo hoog te trekken is het vertrouwen in de dollar hersteld en van 1980 tot 2000 steeg de dollar enorm in waarde. De 90 en de tech-bubbel De economie herstelde snel in de jaren 90 en veel mensen gingen speculeren op de beurs. Gaandeweg gingen de rentes steeds verder omlaag en kon je nog eenvoudiger geld lenen. Na jaren van gekte - waarin de waarde van aandelen van internetbedrijven snel stegen - kwam daar in het voorjaar van 2000 abrupt een einde aan en knapte de zeepbel. Kredietcrisis Als antwoord op het ontploffen van de Nasdaq bracht Amerika de rente naar 0% en 1% en joegen daarmee de vastgoedbubbel aan. Dat wisten ze uiteraard maar al te goed. De negatieve welvaartseffect van het leeglopen van de tech-bubbel werd opgevangen door het oppompen van de vastgoedprijzen. Dit hielden ze vol tot 2007 - toen de kredietcrisis begon. In Nederland waren we nog in slaap gesust met het dat er een vastgoed-probleem zou zijn in Amerika. In september 2008 - toen Lehman Brothers omviel - begon die crisis alles te besmetten. Het hele financiële systeem stond eind 2008 op instorten. Tweede en derde fase van de crisis In 2008 brak de tweede fase van de crisis aan en werden de wereldwijde rentes verlaagd naar 0%. Ze paste kwantitatieve geldverruiming aan (in het Engels aangeduid als Quantitative Easing). Dit is een vorm van directe geldschepping door een centrale bank, waarbij deze effecten (zoals staatsobligaties) aankoopt voor dat doel gecreëerd geld.Deze noodmaatregel werd ingezet om prijsstabiliteit te bewerkstelligen. Sinds dat moment zijn de centrale bank balansen gaan exploderen. Er is zoveel geld gecreëerd dat zelfs een leek ziet dat dit niet goed kon gaan. Dit moet wel leiden tot een hyperinflatie. Toch is de rust teruggebracht in het systeem, want we hebben een aantal goede jaren achter de rug. Door corona zijn we in de derde fase van de crisis terechtgekomen en nu is de geldkraan nog veel verder open gezet. We doen nu nog veel meer onorthodoxe dingen die eigenlijk niet kunnen in een financieel systeem. De centrale bank balansen groeien 4-5 keer harder dan dat ze in 2009 deden en nu beginnen mensen massaal nerveus te worden. Want spaargeld wordt minder waard en mensen worden gedwongen om nu met hun geld te gaan speculeren.

4 maanden geleden
Joost
Joost

@Willem Middelkoop dankje Willem!

3 maanden geleden
Willem Middelkoop
Willem Middelkoop

onder de induk

4 maanden geleden
bonportugal
bonportugal

Weer genoten van de gast wat een kennis heeft die Willem Middelkoop in huis .En wat kan die het mooi delen met ons Dank daar voor Willem top....

4 maanden geleden
piepa puk
piepa puk

Maar de goud prijs zakt weg

4 maanden geleden
Yanick
Yanick

Yep er word op papier meer verkocht dan dat er in voorraad is

4 maanden geleden
peterson osengard
peterson osengard

Willem M is een baas!!!! Ik heb geen geldzorgen meer door hem. Sinds 2 jaar de volle stufi in bitcoin gegooid en als 21 jarige ga ik volgende week een huis in cash betalen. Alle lof aan hem!!

4 maanden geleden
Muntjesman
Muntjesman

@CY verschil is dat bitcoin een decentrale bank is, wereld bank/digitale wallet zogezegd. waar maar een beschikbaarheid van 21m is. daarnaast de Dollar in waarde zakt, wat reserve currency is. gamestock is maar een een bedrijf met een koers op en neer haha. dus smart move van peterson!

2 maanden geleden
ruben de
ruben de

Legend!

2 maanden geleden
Darko Fit Coach
Darko Fit Coach

@Cihangir Tepedelen en waarom niet

2 maanden geleden
Cihangir Tepedelen
Cihangir Tepedelen

Willempje zegt net dat je cash geen huis moet kopen

2 maanden geleden
Kevin S.
Kevin S.

@CY Have fun staying poor.

3 maanden geleden
Houzar
Houzar

Dit is nou het interview dat ik met Willem zou voeren👌👍👍

4 maanden geleden

Volgende

A Year Later ...

18:48

A Year Later ...

Tati

Weergaven 1,4 mln.

Follow the Money #4: 10 jaar na de financiële crisis

1:51:04

A Year Later ...

18:48

A Year Later ...

Tati

Weergaven 1,4 mln.

Love to prank my husband😂 #shorts

0:13

Love to prank my husband😂 #shorts

Tsuriki Show

Weergaven 94 mln.

James Corden Visits the Cast at the 'Friends' Reunion

11:22

James Corden Visits the Cast at the 'Friends' Reunion

The Late Late Show with James Corden

Weergaven 1,7 mln.

see you soon

1:39

see you soon

Deji

Weergaven 3,9 mln.

Zwanger door misbruik | Jurre’s Date met Sandy S03E12

12:24